marți, 21 aprilie 2009

Merg la targ!... din nou :)

Ura! Merg la targul de handmade dedicat copiilor organizat de Kihi Kiha, la Bucuresti, sub Carturesti, sambata, 25 aprilie 2009. Uite afisul:

Haideti sa ma vedeti acolo. Urmati omidutele Suzi. Am facut o armata de ochioase.
Sunt si pe blogul fetelor de la Kihi Kiha: http://www.kihi-kiha-and-co.ro/
Va astept cu drag, nerabdare si emotii. :)

luni, 20 aprilie 2009

Sarbatori fericite!

Sa va fie sarbatorile linistite si frumoase. :)
In acest context festiv, multumesc, Moni, pentru aruncarea la cos a lui "read more..." ... si acum vine moaca aia pupacioasa de la mess :*.

Sunt de o puturosenie rara

Drept pt care abia acum scriu si eu despre targ. Da, da, despre Homemade Fair, despre Cluj, despre ce frumos a fost si yada-yada. Asadar:

A fost si targul si-a fost frumos si lesinant de oboseala dar ce conteaza, tot frumos a fost. Am impartit standul cu Vero, ceea ce a fost foarte bine si mult mai fun decat daca as fi stat singura cuc pe acolo. Am regretat ca n-am avut mai multe mamarute, s-au dat de parca there was no tomorrow. Atmosfera mi-a placut mult, foarte hippie, foarte flower-power, foarte colorata. Mi-ar fi placut sa iau parte la work-shop-ul de legat carti, mi-ar fi placut sa imi cumpar mai multe din minunatiile prezentate.
Ma bucur ca am avut ocazia sa ma intalnesc cu Leti (de cand ne-o coacem!), cu Adriana (iei!), cu Daciana, cu Arabela, cu Cris&Raz, cu Adela, cu Laura, ca am recunoscut lume de pe Breslo si din blogosfera: 32 flavours, Ribbon Line, Gratiela, Viviana Tosa, ... atat imi amintesc acum, cu mintea-mi zebroasa si epuizata. Am vazut niste genti delicioase si multe, multe cuties de plecat cu ele acasa. M-am restrans la doua brose de la Arabela, o pereche de cercei tot de la ea, o ciuperca pe bat de la nu stiu cine (sorry), o brosa pentru Laura de la altcineva, din nou nu stiu cine si, uaaaaa, doua brose (un cip! si o girafa) de la Ana Botezatu, care avea niste chestii mi-nu-na-te. Una peste alta, a fost o experienta extraordinara si ma bucur tare c-am trecut prin ea (cu toata anxietatea aia de dinainte in care imi spuneam cu obida si cu ochii incetosati de somn, ca ce mi-o fi trebuit mie targ, de ce n-oi fi si eu femeie serioasa facand lucruri boring pe-acasa?!).
Si acum, poze:
Eu cuminte si cat de flower-power a putut garderoba mea de zebra serioja, la stand:



Pebs, LalaLand, Arabela:
Brose din astea mi-am luat si eu doua :)

Ana si cuties ale ei (greu de ales intre ele) si detaliu cu girafa prinsa pe rochie:


Work-shop-ul la care mi-ar fi placut sa particip:


Gentile misto de care am zis:


Si muuuulte chestii dragute (din magnetii aia de frigider mi-am luat un arici si lui Razvan o girafa. Spre marea-mi rusine, nu stiu cine-i face, dar face chestii faine - a se vedea piesele de sah)




In final au fost gentoasele si plasoasele mele.

Gata. E incredibil cat poate sa-mi ia sa scriu pe blog. Ales poze, micsorat poze, incarcat poze, scris cat de cat, corectat typos ... ajunge pentru azi. Maine, poimaine sau poate la anu' va voi spune despre urmatorul targ la care vreau sa particip sambata, 25 aprilie 2009, la Bucuresti ;).

miercuri, 1 aprilie 2009

Am reusit sa ma prinda 1 aprilie hai-hui. Pfiiiii. Noua luna, noua viata, nou bla-bla.
Mostra de magnet pentru targ, fara nici o legatura cu ce am zis mai sus, evident :))


Si un purcel facut recent, pe comanda:


Aprilie placut!

Invitatie la HMF

Târgul de creaţie cu artişti atipici care ni s-au alăturat încă odată cu produsele lor inedite, unelele chiar unicat dar cu siguranţă toate făcute manual, vă invită cu drag pe 4 aprilie între orele 12 şi 20 în aceaşi locaţie binecunoscută: Casa Tranzit (str. Bariţiu nr. 16).
Beneficiem şi de această dată de sprijinul financiar generos al Centrului Cultural Francez din Cluj, târgul nostru fiind inclus în Le Printemps des Cafés organizat de CCF.


Ce v-am pregătit pentru această ediţie?
Aceaşi atmosferă prietenoasă cu ceai şi biscuiţi, aceiaşi jongleri şugubeţi vă vor lua prin surprindere, o căsuţă doodle cu pereţii ei albi ce aşteaptă să fie împînzită de desenele voastre şi o expoziţie Mail art@HMF!

O sa fim flower power şi vom sărbători soarele şi primăvara!

Ce veti gasi la tirg?
Ceramică, grafică, bijuterii din materiale ca fimo, lână netoarsă, ceramică; fuste şi eşarfe, diverse alte accesorii, vederi, magneţi pictaţi, ceai şi degustare de ceai, genţi şi plăsuţe, cutii din lemn şi carton, jucării de lemn, stencils etc.

Atelierele de creaţie vor fi din nou deschise tuturor celor care doresc să înveţe ceva din arta origami, sau a pictatului cu hena; sau despre cum se leagă o carte (invitat special din Germania) sau stencils.

Spre seară atmosfera se va electriza cu o sesiune de live self made jazz funk.

Vă aşteptăm cu drag!

Dorim ca promovarea acestei ediţii să fie un eveniment în sine. Astfel târgul se va promova printr-un eveniment de croşetat stradal în genul flash-mob ce va avea loc în 2 aprilie de la orele 17.oo in fata la Libraria Universitati. Un grup de participanţi vor croşeta şi tricota pe stradă în zona aglomerată a Pieţei Unirii timp în care vom împărţi invitaţii-origami pentru târg!


Email: homemade.fair@gmail.com
http://www.homemadefair.blogspot.com